Roan Benes Racing, privacy verklaring - ROAN BENES RACING, karten is mijn sport.

ROAN BENES RACING
KARTEN IS MIJN SPORT
ROAN BENES RACING
KARTEN IS MIJN SPORT
Ga naar de inhoud
PRIVACY VERKLARING
Bij Roan-Racing.nl wordt de privacy van alle bezoekers die van onze diensten gebruikmaken, zo goed mogelijk gewaarborgd!

Persoonsgegevens.
Roan-Racing.nl  verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze  diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Mocht u een email  naar ons sturen met informatie zoals naam, adres en telefoonnummer dan  zal dit alleen worden gebruikt voor doeleinden die Roan-Racing.nl of de  website betreffen en nooit worden verhandeld.

Overzicht van Persoonsgegevens die wij verwerken.
Voor- en achternaam
Adres
E-mailadres
Telefoonnummer (* indien van toepassing)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken.
Onze  website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over  websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming  hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een  bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn  bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er  gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.  Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke  gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met  ons op via info@roan-racing.nl, dan zullen wij deze informatie  verwijderen.
Foto’s die op deze website staan zijn enkel en alleen geplaatst met toestemming van de personen op de foto.

Reden van verwerking.
Roan-Racing.nl verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:
U op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.
Vastleggen van afspraken.

Bewaren van persoonsgegevens.
Roan-Racing.nl  zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de  doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
HOOFDSPONSORS ROAN BENES RACING
website: roan-racing.nl
e-mail: info@roan-racing.nl
2021 © Created BenesWebDesign

Wilt u Roan ook sponsoren?  HOOFDSPONSOR WORDEN?WEDSTRIJDSPONSOR WORDEN?BANDEN SPONSOR WORDEN?CLUB VAN 20 SPONSOR WORDEN? Vraag naar de mogelijkheden!

Terug naar de inhoud